Skip to content

TILMELD DIG HER! - Få trailercenter Roskildes nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Trailercenter Roskilde, hvor vi bl.a. løbende informerer om attraktive kampagner, tilbud på demo og brugte trailere samt afholder vi en række konkurrencer.

Trailercenter Roskilde A/S - Ifor Williams trailer forhandler (+45) 20 98 72 02 tl@maskincenter.dk

KVALITETSTRAILERE TIL ENHVER OPGAVE
Stort udvalg af de bedste trailere til erhverv & private

Ifor Williams Trailer

Ifor Williams har siden 1958 løst alverdens transportopgaver med vores brede trailerprogram. Mange års erfaring, produktudvikling og kundefeedback har resulteret i nogle af markedets bedste trailere, der bygger på en stærk konstruktion med robust chassis, gode køreegenskaber og sikkerhed i top.

Alle trailere bygges på fabrikken i Wales, Storbritannien, hvor alt fra tegning til produktion og test, gennemføres efter højeste standard.

Hos os finder du den rigtige trailer, uanset om du har brug for en trailer til transport af maskiner, materiel, biler, affald, byggematerialer, flyttekasser eller dyr, som f.eks. heste, køer, grise eller får.

Vælg en trailertype herunder eller brug et af værktøjerne til at finde den rette trailer til dit kørselsbehov.

Ifor Williams maskintrailer

Maskintrailer

Markedets kraftigste maskintrailere til sikker transport af maskiner og materiel. Total vægt: 1.400 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams maskintrailer modeller

Ifor Williams hestetrailer

Hestetrailer

Udvalg af de bedste hestetrailere til sikker og komfortabel transport af heste, med og uden living afsnit. Hestens foretrukne trailervalg.

Se Ifor Williams hestetrailer modeller

Ifor Williams tiptrailer

Tiptrailer

Markedets kraftigste tiptrailer til alle opgaver. Robust og driftsikker trailer med bagtip. Totalvægt: 2.700 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams tiptrailer modeller

Ifor Williams kassetrailer

Kassetrailer

Rummelig kassetrailer med køreegenskaber i top. Kraftig opbygning og mulighed for rampe og døre. Totalvægt: 500 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams kassetrailer modeller

Ifor Williams ladtrailer

Ladtrailer (over 1.000 kg)

Ladtrailer til praktisk transport med et væld af udstyrsmuligheder. Kraftige og slidstærke ladtrailere. Totalvægt: 1.000 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams ladtrailer modeller

Ifor Williams vippeladstrailer

Vippeladstrailer

Enkel og praktisk vippeladstrailer til let og hurtig læsning af maskiner med lav frihøjde. Total vægt: 3.000 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams vippeladstrailer modeller

Ifor Williams autotrailer

Autotrailer

Praktisk og robust autotrailer til transport af køretøjer. Med fast eller vipbart chassis. Totalvægt: 1.400 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams autotrailer modeller

Ifor Williams husdyrtrailer

Husdyrtrailer

Komfortabel og sikker transport af dyr. Vælg den rette trailer til kvæg, får eller grise. Total vægt: 750 – 3.500 kg.

Se Ifor Williams husdyrtrailer modeller

Ifor Williams ladtrailer

Ladtrailer (under 1.000 kg)

Ladtrailer til praktisk transport med et væld af udstyrsmuligheder. Kraftige og slidstærke ladtrailere. Totalvægt: op til 1.000 kg.

Se Ifor Williams ladtrailer modeller

Brændekløver

Praktisk brændekløver til at trække efter bilen, og som må køre på vejen som en almindelig trailer. Totalvægt: 500 kg.

Se Ifor Williams brændekløver modeller

Ifor Williams Business in a box

Business in a box

Specialindrettede trailere til f.eks. mobilt værksted, detailhandel, catering og udstillingsenheder. Totalvægt: op til 3.500 kg.

Se Ifor Williams “Business in a box”

Trailercenter Roskilde er forhandler af kvalitets trailere fra Ifor Williams. Hvis du leder efter en pålidelig og holdbar trailer, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af Ifor Williams trailere, der dækker alle dine behov.

Derfor skal du vælge en Ifor Williams trailer

Når du køber en Ifor Williams trailer hos os, kan du være sikker på at få en trailer af højeste kvalitet. Ifor Williams er anerkendt som en af de førende producenter af trailere i Europa, og deres produkter er kendt for at være robuste, pålidelige og holdbare. Uanset om du har brug for en trailer til erhvervsmæssig brug eller til privat brug, har vi den perfekte trailer til dig.

Trailer til lige præcis dit behov

Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller og størrelser, så du kan finde præcis den trailer, der passer til dine behov. Uanset om du har brug for en åben trailer til at transportere byggematerialer, en lukket trailer til at beskytte dine varer eller en hestetrailer til at transportere dine heste sikkert og komfortabelt, har vi det hele.

Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige trailer og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi har mange års erfaring med at arbejde med Ifor Williams trailere, og vi er stolte af vores ekspertise og høje niveau af kundeservice.

Når du køber en ny trailer hos Trailercenter Roskilde, kan du være sikker på at få en trailer af højeste kvalitet og ydeevne. Vi sørger for, at din nye trailer er i perfekt stand, inden den forlader vores trailercenter. Vi tilbyder også efterfølgende service og vedligeholdelse for at sikre, at din trailer forbliver i optimal stand i mange år fremover.

Besøg os og køb din trailer i dag!

Kom forbi vores trailercenter i Roskilde i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte trailer til dine behov. Uanset om du har brug for en trailer til erhvervsmæssig brug eller til privat brug, er vi din pålidelige partner. Vi ser frem til at betjene dig og sikre, at du får den bedste traileroplevelse hos os.

Back To Top