Skip to content

TILMELD DIG HER! - Få trailercenter Roskildes nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Trailercenter Roskilde, hvor vi bl.a. løbende informerer om attraktive kampagner, tilbud på demo og brugte trailere samt afholder vi en række konkurrencer.

Trailercenter Roskilde A/S - Ifor Williams trailer forhandler (+45) 20 98 72 02 tl@maskincenter.dk

Forklaring Ifor Williams Trailer specifikationer

Her finder du forklaring på de forskellige betegnelser du støder på når du læser specifikationerne på Ifor Williams trailere.

Totalvægt (Egenvægt + lasteevne)

Totalvægten er det maksimale, som din trailer må veje inklusiv gods. Du skal altid rette dig efter, hvad der står på trailerens registreringsattest, da tallene på trailerens vægttavle kan være utydelige.

Lasteevne (Totalvægt – egenvægt)

Trailerens lasteevne er det antal kilo du må fylde på traileren. Det kan desvære være nemt at overlæsse sin trailer, da der faktisk ofte kan være mere volume end vægt på traileren. Derfor er det vigtigt at være meget opmærksom på vægten på det gods man læsser sin trailer med.

Egenvægt (Totalvægt – lasteevne)

Trailerens egenvægt er selve trailerens egen vægt i køreklar tilstand når den er tom og uden gods. Man kan altid finde frem til trailerens egenvægt ved at trække trailens lasteevne fra totalvægten.

Indvendige ladmål (L x B x H)

De indvendige ladmål er størrelsen på selve ladet af traileren, hvor du har mulighed at læsse anbringe sit gods. Den indvendige højde vil være op til øverste kant inde i ladet eller op til loftet i en lukket kassetrailer eller hestetrailer.

Totale trailermål (L x B x H)

Trailerens totale mål er hele trailerens ydre mål.
Længde: fra kuglekobling til bagende
Bredde: trailerens fulde bredde helt ud til hjulene
Højde: Fra jorden helt op til tagkant.

Ladhøjde

Ladhøjden på traileren kan man også kalde læssehøjde, da det er højden fra jorden op til læssekanten bag på traileren. På de fleste Ifor Williams trailere har du mulighed for rampe eller slisker så du nemt kan få læsset din trailer.

Rampelængde (Kun trailere med rampe)

Flere forskellige Ifor Williams trailere kommer som standard med rampe, og vi har forskellige længder af ramper, så du er sikret på at få dækket dit behov og nemt kan læsse af din trailer.

Spiltovslængde (Kun hestetrailere)

Spiltovslængden er afstanden mellem bommene i vores hestetrailere. Længden er variabel og Ifor Williams hestetrailere har du mulighed for at justere på spiltovslængden inden for visse rammer, så det passer til dine heste.

Sammenlign Ifor Williams trailer specifikationer

Her får du en oversigt over Ifor Williams trailere, med de mest gængse specifikationer, så du nemt og enkelt kan overskue de forskellige modeller.

Du kan begrænse visningen ved enten at vælge trailertype eller model herunder.

Hint: Skriv f.eks. LM i modelfeltet for at få vist kun LM ladtrailere, GP for kun de maskintrailere osv.

Der tages forbehold for tastefejl og ændringer i konstruktionen foretaget uden varsel.

Back To Top