skip to Main Content

Trailercenter Roskilde A/S - Ifor Williams trailer forhandler (+45) 46 36 72 02 lm@trailercenterroskilde.dk

Fritvalgs kampagne – Vildt hestetrailer tilbud

Overvejer du en ny hestetrailer?Så er det nu du skal slå til!

Vi har lavet det mest fleksible tilbud til dato!

Med denne FRITVALGS KAMPAGNE, får du nemlig lige det du selv helst vil have. Vi har sørget for ikke bare én bonus pakke, men hele tre styk!

Her kan du vælge enten Sikkerhedspakken, Komfortpakken eller Underholdningspakken, med til din nye hestetrailer – helt gratis.

Forkæl dig selv – eller måske en anden 😉 – med dette yderst attraktive tilbud, og slå til inden kampagnen udløber den 31. december 2020.

HVAD FÅR DU MED I BONUS PAKKEN?

Du kan frit vælge mellem:

Komfortpakken

OVERVÅGNING + TRAILERLÅS

I denne pakke får du det perfekte sæt til overvågning under kørsel for tryg og sikker transport. Du får et kvalitets kamera og en skærm til montering i bilen, så du nemt og komfortabelt kan følge med i hvad der sker i hestetraileren. Derudover kan du sikre din nye hestetrailer med markedets kraftigste kasselås, så den kan stå i fred. Trailerlåsen er lavet i ekstra kraftigt materiale og godkendt af forsikringsselskaber. (1)

SIKKERHEDSPAKKEN

KASKOFORSIKRING + TRAILERLÅS

I denne pakke får du den optimale forsikring til din nye hestetrailer med en 3 års fuld kaskoforsikring fra Codan Forsikring gratis med i handlen. Samtidig kan du sikre din nye hestetrailer med markedets kraftigste kasselås, så den kan stå i fred. Trailerlåsen er lavet i ekstra kraftigt materiale og godkendt af forsikringsselskaber. (2)

UNDERHOLDNINGSPAKKEN

PLAYSTATION 5 + RIDEHESTEN MAGASIN

I denne pakke får du den spritnye Playstation 5. Så er der masser af underholdning – eller måske en gave til manden derhjemme 😉 Derudover får du 1 helt års gratis abonnement til danmarks største hestemagasin – Ridehesten. Du får hver måned tilsendt et nyt magasin, spækket med nyttig viden og spændende artikler. (3)

HVILKEN HESTETRAILER KAN DU VÆLGE?

Valget er faktisk helt op til dig

Køb en valgfri Ifor Williams hestetrailer

Du kan frit vælge blandt alle vores hestetrailer modeller på lager.

Helt enkelt – Bestil en ny hestetrailer i perioden mellem 1. november og 31. december 2020, og få en spritny Ifor Williams hestetrailer med komfort, kvalitet og sikkerhed i top,
samt en BONUS PAKKE med lækre ting GRATIS med i handlen.

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Ring til Leif på tlf. (+45) 51 37 58 02

HUSK – Vi tager gerne din brugte trailer i bytte

Det med småt – Betingelser og vilkår

FRITVALGS KAMPAGNEN løber mellem 1.11.2020 og 31.12.2020. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller konverteres til kontanter. Der tages forbehold for prisændringer, stavefejl og udsolgte produkter. (1) Trådløst kamera monteres i hestetraileren og der leveres skærm til montering i bilen. Kasselåsen leveres sammen med traileren eller eftersendes.  (2) Kaskoforsikring gennem Codan Forsikring kræver udfyldelse af personlige oplysninger, før forsikringen kan træde i kraft. Forsikringen gælder op til 36 måneder og har en selvrisiko på 1.500,- kr pr. skade. (3) Sony Playstation 5 bestilles ved trailerkøb og leveres ligeså snart den lander i DK. Ridehesten abonnement kræver udfyldelse af personlige oplysninger, så abonnementet kan oprettes og magasinerne kan sendes til rette adresse. Abonnementet er gratis i de første 12 måneder, og kan opsiges når som helst.

Back To Top
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få trailercenter Roskildes nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Trailercenter Roskilde, hvor vi bl.a. løbende informerer om attraktive kampagner, tilbud på demo og brugte trailere samt afholder vi en række konkurrencer.

* Vi vil aldrig dele dine oplysninger med andre.
×