skip to Main Content

Trailercenter Roskilde A/S - Ifor Williams trailer forhandler (+45) 46 36 72 02 lm@trailercenterroskilde.dk

TRAILERCENTER ROSKILDE A/S
Autoriseret Ifor Williams Trailer forhandler i Roskilde

Salg af kvalitetstrailere fra Ifor Williams

Maskincenter Roskilde A/S har udvidet de hidtidige aktiviteter med Trailer Center Roskilde der forhandler hele viften af kvalitetstrailere fra Ifor Williams, har eget service værksted samt salg af reservedele.

Det gælder alt fra hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, vippeladstrailere, lukkede kassetrailere, autotrailere, kreaturtrailere samt de mindre ladtrailere, fra den velrenommerede producent fra Wales i Storbritanien.
Udvidelsen sker primært for at forstærke betjeningen af vores såvel nuværende som fremtidige professionelle kunder samt udnytte vore unikke beliggenhed lige ud til landevejen, der løber fra Roskilde til Ringsted.

Vi ønsker at tilbyde kunderne et bredt program af kvalitetstrailere, det har vi fået muligheden for nu, oplyser Maskinhandler Torben Larsen.
Udvidelsen med trailercentret er fulgt op med ansættelsen af Leif Mønster, der har erfaring med salg, markedsføring, økonomi samt finansiering af trailere til professionelle.

Vi vil kombinere det opsøgende salgsarbejde med salg over internettet og udlejning af trailere, fortsætter Torben Larsen, der er 2. generation i virksomheden der tidligere hed Roskilde Traktorlager og er beliggende på Hovedvejen 3, Ny Glim 4000 Roskilde.

Der sælges årligt omkring 40.000 trailere i Danmark, hvoraf større og mere professionelle trailere udgør ca. 20%.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Back To Top
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD DIG HER!
Få trailercenter Roskildes nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Trailercenter Roskilde, hvor vi bl.a. løbende informerer om attraktive kampagner, tilbud på demo og brugte trailere samt afholder vi en række konkurrencer.

* Vi vil aldrig dele dine oplysninger med andre.
×