Skip to content

TILMELD DIG HER! - Få trailercenter Roskildes nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Trailercenter Roskilde, hvor vi bl.a. løbende informerer om attraktive kampagner, tilbud på demo og brugte trailere samt afholder vi en række konkurrencer.

Trailercenter Roskilde A/S - Ifor Williams trailer forhandler (+45) 20 98 72 02 tl@maskincenter.dk

BRUGTE TRAILERE HOS TRAILERCENTER ROSKILDE
Find en brugt trailer til dit behov

SALG AF BRUGTE TRAILERE HOS TRAILERCENTER ROSKILDE

Hos Trailercenter Roskilde tilbyder vi altid et udvalg af brugte trailere i forskellige mærker, som f.eks. brugte Variant trailere, bugte Brenderup trailere, brugte Ifor Williams trailere, brugte Humbaur trailere osv.

Her på listen kan du finde en billig brugt traileri god stand, som vi har til salg lige nu.

Vi tager gerne brugte trailere i bytte, og kan derfor løbende tilbyde et varieret sortiment. Du er også velkommen til at forespørge på en brugt trailer som ikke er her på listen. Vi har altid nogle i klargøringen, så du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 98 72 02 eller sende en mail på tl@maskincenter.dk.

FILTRER TRAILERE EFTER MÅL Viser 9 resultater
Totalvægt (kg)
Lasteevne (kg)
Indv. længde (cm)
Indv. bredde (cm)

Her på Trailercenter Roskildes hjemmeside finder du et stort udvalg af brugte trailere til salg. Uanset om du leder efter en almindelig brugt trailer, en tiptrailer eller en bådtrailer, er du kommet til det rette sted.

Se udvalget af brugte trailere

Hos os kan du finde alt fra almindelige trailere til specialiserede trailere som bådtrailere og tiptrailere. Uanset hvilken type trailer du er på udkig efter, har vi en brugt trailer til salg, der passer til dine behov.

Vores udvalg af brugte trailere til salg omfatter også bl.a. boogietrailere og hestetrailere. Disse trailere er ideelle til transport af tungt gods, da de har to aksler og en større lastekapacitet. Med en brugt boogietrailer kan du nemt og sikkert transportere større mængder gods.

Din lokale leverandør af brugte trailere

Vi er beliggende på Sjælland og servicerer hele området med vores brugte trailere. Uanset om du er i Roskilde, København eller et andet sted på Sjælland, kan du finde den brugte trailer, du søger hos os.

Vi rådgiver dig – kontakt os i dag

Besøg vores hjemmeside i dag og se vores udvalg af brugte trailere til salg. Vi er sikre på, at vi har den perfekte brugte trailer til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rigtige trailer, er du velkommen til at kontakte os, vi har hele tiden nye brugte trailere på vej ind. Vi står klar til at hjælpe dig med dit køb af en brugt trailer.

Back To Top